Tarvitsetko työhousuja, -takkeja, haalareita, huomiopaitoja tai muita työasuja. Haluatko niihin yrityksesi logon tai mainostekstin painettuna tai brodeerattuna? Ahm-myynti palvelee sinua ja yritystäsi työvaateasioissa. Valikoimastamme löydät muun muassa Blåkläderin, Jobmanin, Dassyn, sekä Portwestin työvaatteet. Selaa valikoimaa ja tee tilaus tai tarjouspyyntö vaikkapa ota yhteyttä-sivumme kautta, tai poikkea myymälässämme Jurvalankadulla.

Selaa tästä työvaatteita merkeittäin

Selaa kuvastoja klikkaamalla logoa!


Jobman-tarjoukset

Jobmanin laadukkaat työvaatteet nyt erittäin edullisesti!

Softshell Light Jobman 1201
Softshell Light Jobman 1201

Laadukas softshell-takki Rintatasku ID-korttitaskulla Reilut etutaskut vetoketjulla Peukalopidin hihansuissa. Sisätaskut Säätö vyötäröllä. Materiaali: 96% polyesteri/4% elastaani, 280g/m2 Värit: oranssi, royal, tummansininen, tummanharmaa, musta Koot: XS-XXXXL

53.00 alv 0%
Jobman huomiovärinen softshell-takki 1202
Jobman huomiovärinen softshell-takki 1202

Huomiovärinen vettähylkivä softshell-takki edulliseen hintaan. Kokoja 4XL:lään asti. Vetoketjullinen rintatasku henkilökorttilokerolla. Tilavat vetoketjulliset etutaskut. Peukaloaukot hihansuissa. Sertifioitu Hi-Vis-luokkaan 3 EN-20471 -standardin mukaisesti. Materiaali: 100% polyesteriä, 280 g/m2.

71.00 alv 0%
Softshell light Hi-vis Jobman 5101
Softshell light Hi-vis Jobman 5101

Vettähylkivä kevyt softshell-takki. Vetoketjullinen rintatasku. Tilavat vetoketjulliset etutaskut. Peukaloaukot hihansuissa. Sertifioitu Hi-Vis-luokkaan 3 EN-20471 -standardin mukaisesti. Materiaali: 100% polyesteriä, 280 g/m2

62.00 alv 0%
Talvitakki Hi-vis Jobman 1359
Talvitakki Hi-vis Jobman 1359

– Mukava pilékaulus – Sertifioitu EN20471 huomioluokka = 3 – ID-korttitasku – Tikkivuori Pilottimainen talvitakki tikkivuorelella. Kestävä ja vettä hylkivä materiaali. Vetoketjullinen rinta- ja hihatasku. Sisätasku ja erillinen kännykkätasku. D-rengas ID-kortille. Materiaali 100% polyesteri 200g/m2  

95.00 alv 0%
Talvitakki Jobman 1357
Talvitakki Jobman 1357

Talvitakki vahvasta polyesterista Tikkivuori Pílekaulus Resorit hihansuissa ja vyötäröllä Kestävä pilottitakki, joka hylkii vettä ja tuulta. Tikkivuori. Teddykaulus. Vetoketjulliset rinta- ja hihataskut. Etutaskut. Vetoketjullinen povitasku ja puhelintasku. D-rengas mm. ID-kortille. Materiaali: 100% polyesteriä

83.00 alv 0%

Tietoa tuotemerkeistä

Blåkläder

 

Työvaatteissa tärkeää on kestävyys ja toimivuus, mutta myös mukavuus ja tyylikkyys. Blåkläder työvaatteet on suunnitteltu pienimpiä yksityiskohtia myöten näitä vaatimuksia silmällä pitäen. Blåkläderin työvaatteet eivät ole halpoja kertakäyttövaatteita vaan laatua!

Yksityiskohtainen suunnittelu näkyy esimerkiksi työhousuissa, joihin on on ommelta erikoiskoneilla kolminkertaiset saumat kohtiin, jotka ovat kovimman rasituksen alla. Blåkläderin työvaatteet ovatkin niin kestäviä, että niillä on elinikäinen takuu.

Blåkläder omistaa koko tuotantoketjun ja pystyy valvomaan tuotantoprosessia alusta loppuun. Näin voidaan varmistua siitä, että valmis tuote on juuri sellainen kuin sen pitääkin olla.

Blåkläderin koko valikoiman löydät täältä.

Dassy

Dassy on vuodesta 2007 toiminut Belgialainen työvaatemerkki. Sen taustalla on tekstiilialan yritys, joka on toiminut työvaatealalla jo yli 40 vuotta. Nykyisin se toimii seitsämässätoista eri maassa ja nyt mys Suomessa. Sen tuotteet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja niissä on paljon toiminnallisia yksityiskohtia. Lisäksi Dassyn hintataso on erittäin kilpailukykyinen ja hinta/laatu-suhde huippuluokkaa.

Valikoimaan kuuluu työhousuja, työtakkeja ja haalareita, sekä paljon muuta. Huomioväreissä on saatavilla myös erikoisempia väriyhdistelmiä, kuten punainen/musta ja oranssi/vihreä.

Jobman

Ruotsalainen Jobman on valmistanut työvaatteita jo vuodesta 1975. Aluksi se teki työvaatteita alihankintana alan tunnetuille brändeille. Vuodesta 1985 Jobman alkoi toimia omalla nimellään.

Jobmanin työvaatteet ovat laadukkaita, käytännöllisiä ja toiminnallisia. Ne soveltuvat niin yksityishenkilön, pienen tai suuren yrityksen tarpeisiin.

Portwest

Portwest on Irlantilainen työvaatevalmistaja joka on toiminut jo vuodesta 1904. Sillä on erittäin laaja valikoima erilaisia työvaatteita. Portwest valmistaa esimerkiksi sopuhintaisia huomiovärisiä t-paitoja, pikeepaitoja ja collegepaitoja.