RFID-suojattu turvalompakko edullisesti

- Ei kommentteja
C-Secure turvalompakko suojaa tärkeät korttisi luvattomilta skannauksilta

Secrid turvalompakot ovat viimevuosina saavuttaneet suurta suosiota ominaisuuksiensa ja tyylikkyytensä ansiosta. Lue lisää Secrid-lompakoista täältä. Ne ovat erinomaisia lompakoita, mutta edullisiksi niitä ei voi sanoa. Kilpailijat ovat iskeneet tähän rakoon ja nyt onkin saatavilla monia edullisempia RFID-skannauksen estäviä lompakkoja. Yksi niistä on kiinalainen C-Secure.

C-Securen turvalompakko on hyvin samanlainen kuin jäljittelemänsä Secrid. Siinä on alumiininen suojakotelo kuutta korttia varten. Se on päällystetty nahkakuorella, jonka suojissa voi säilyttää myös seteleitä. Kortit laukaistaan esille kotelon sisältä mekanismilla, joka on sekin tuttu esikuvastaan. Tähän tarkoitettu nappi on kuitenkin sijoitettu kotelon reunaan, siinä missä alkuperäisessä miniwalletissa nappi löytyy sen pohjasta. Valmistaja lupaa tuotteelle yhden vuoden takuun.

Kaikekaikkiaan C-Secure vastaa esikuvaansa kaikin oleellisin tavoin. Suurin eroavaisuus löytyykin sitten hintalapussa jossa on tuntuvasti edullisempi lukema.


Tutustu ja tee tarjouspyyntö!