Lahjavinkkejä

- Ei kommentteja

Perheenjäsenet ja ystävät ilahtuvat ja piristyvät, kun heitä muistaa aina silloin tällöin mukavalla ja merkityksellisellä lahjalla. Sama pätee asiakkaisiin ja työntekijöihin. Myös he ilahtuvat lahjoista. Tässä lahjavinkkejä ja -ideoita:

1. Kudottu torkkupeitto

torkkupeitto
Kudottu torkkupeitto on lahja, joka lämmittää mieltä syksyn ja talven koleuden keskellä.

 

Kun syksy muuttuu talveksi, ilmat kylmenevät ja päivät lyhenevät. Suomalaiset vetäytyvät savupirtteihin ja karhutkin menevät talviunille. Marraskuun kolean synkkyyden keskellä on tärkeää huolehtia, että mieli pysyy lämpimänä. Harva asia on yhtä käyttökelpoinen tähän tarkoitukseen, kuin varma toivo ja tieto siitä, että kotona voi käpertyä huovan alle, unohtaa kaiken stressin ja vaipua hetkeksi suloiseen uneen. Kuvassa näkyvä kudottu torkkupeitto on siis mainio lahjaidea. Siihen on mahdollista myös brodeerata esimerkiksi yrityksesi logo. Katso lisätietoja ja tee tarjouspyyntö kyseisestä torkkupeitosta täältä!


2. Pehmolelu

mumbles-nallet
Mumbles-pehmolelut sulattavat sekä lasten että aikuisten sydämet.

 

Lapset ilahtuvat lahjoista – ehkä jopa aikuisiakin enemmän. Kun mietit sopivaa liikelahjaa, ei siis kannata unohtaa lapsia. Mitä lapselle antaisi lahjaksi? Tietenkin leluja! Lelujen turvallisuutta valvotaan kuitenkin tarkasti laissa ja siksi mikä tahansa rihkama ei leluksi kelpaa. Mumbles-pehmolelut täyttävät nämä tiukat standardit. Paitsi että ne sulattavat sekä aikuisten että lasten sydämmet hellyyttävyydellään, ne ovat myös puetut paitaan, johon voidaan painaa tai brodeerata yrityksesi logo tai mainosteksti. Katso lisätietoja mumbles-nalleista täältä!


3. Laadukas kodin käyttöesine

vaaka-keksimuotti-setti
Brabantia valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä kodin käyttöesineitä.
jukka-rintala
Jukka Rintalan suunnittelemat ja Tefismartin valmistamat pöytäliinat miellyttävät sekä esteetikkoa että käytännön ihmistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lahjalla voidaan paitsi tavoittaa ihminen tunnetasolla myös vedota järkeen. Laadukas ja tyylikäs kodin käyttöesine sopii tähän tarkoitukseen mainiosti.  Kun lahja ei ole pelkkä koriste, lahjan saajalla on sille todellista käyttöarvoa. Päälle tulee vielä tyylikäs design. Brabantia-tuotteet soveltuvat tähän tarkoitukseen. Selaa täältä! 

Yksi Suomen tunnetuimpia muotisuunnittelijoita Jukka Rintala on suunnitellut pöytäliinan, jossa yhdistyvät kauneus ja helppohoitoisuus. Katso listietoja täältä! 

Pyyhkeet ja kylpytakit
Pyyheliinat lahja jolle löytyy käyttöä joka kodissa.

 

Myös pyyhkeet ja kylpytakit ovat monille mieleinen lahja, joille takuulla löytyy käyttöä joka kodissa. Niihin saa myös kätevästi brodeerattua yrityksen logon.


4. Erikoisuus (jota ei ihan jokaiselta löydy)

secrid

Ihmisestä tuntuu aina mukavalta, kun hän omistaa jotain erityistä, jota ei muilla ole. Esimerkiksi Secrid-lompakon omistaminen tuo ihmiselle tämän toivotun tunteen.
Katso lisäätietoja Secrid-lompakoista täältä!
Katso Secrid Mini Wallet -esittelyvideo täältä!

 


5. Lahjapakkaus

pakkaus

Arkinenkin esine saa lisäarvoa ja juhlavuutta, kun se pakataan tyylikkääseen lahjapakkaukseen. Valitse sopiva lahjapakkaus täältä!