7 hyvää syytä käyttää mainoslahjoja

- Ei kommentteja

Oletko ajatellut hankkia mainoslahjoja yrityksellesi? Kokosimme seitsemän hyvää syytä, miksi mainoslahjoja kannattaa hankkia.

  1. Mainoksen säilyminen

reppu

Mainoslahjat säilyvät pitkään. T-paidat, kynät, avaimenperät, pyyhkeet ja monet muut mainoslahjat ovat päivittäisiä käyttötavaroita ja ovat toistuvasti esillä.

  1. Brändäys

write-593333_1280

 

Uuden brändin saaminen ihmisille tutuksi vaatii aikaa ja toistoja sekä hyvän nimen ja tunnuslauseen. Kertaus on opintojen äiti myös markkinoinnissa. Mainoslahjat ovat tässä suhteessa tehokkaita. Esimerkiksi mainoskynä saattaa olla asiakkaan käytössä useita kertoja päivässä. Näin yrityksen brändi voi saada jopa tuhansia mainoskertoja.

  1. Erottuminen

Mainoslahjoja on monenlaisia perinteisistä erikoisuuksiin. Oikein valittu mainoslahja auttaa yritystäsi erottumaan muista.

  1. Hyvää mielikuvamarkkinointia

muki

Yrityksen nimi muistetaan mainoslahjan ansiosta paremmin ja myönteisessä mielessä. Mainoslahjoja voi käyttää myös yrityksen sisäisessä markkinoinnissa esimerkiksi lahjoina työntekijöille.

  1. Huomion saaminen tapahtumissa

messut

Messuosaston kävijämäärä kasvaa ja kävijät pysähtyvät osastolle herkemmin, jos jaossa on ilmaista, mielenkiintoista tavaraa. Sana kiirii, joten osastosi kerää mainoslahjojen ansiosta enemmän kävijöitä.

  1. Mainosmateriaali kulkeutuu eteenpäin

mainostekstiilit

Mitä tapahtuu mainoslahjalle, jolle lahjansaajalla ei itsellään ei ole käyttöä? Todennäköisesti hän antaa sen jollekin eteenpäin. Mainoslahja saattaa tavoittaa henkilöitä, joille ei ehkä muuten olisi ollut mahdollista mainostaa.

  1. Vastavuoroisuus

Ihminen on taipuvainen toimimaan vastavuoroisesti. Lahjan, pienenkin, saamisesta seuraa myönteinen tunne ja lahjan saaja alkaa ajatella lahjan antajasta myönteisesti. Asiakas on myös halukkaampi kuulemaan, mitä lahjan antajalla on sanottavana.